mandag 27. oktober 2014

NYHET! "Handelens dag" på Tonstad lørdag 8.november 2014 og Den bitte lille julebutikken!!



Tidligere har næringslivet på Tonstad arrangert en "handelens dag" på Tonstad, og i år har SR-bank tatt initiativ til en slik dag. Lørdag 8.november blir det. Vi har hivd oss på og slår til med en spesialåpning av "Den bitte lille julebutikken"! Vi har gått videre med galleri-konseptet og starter med litt andre varer i tillegg. Vi kommer fremdeles til å stille ut noen lokale kunsthåndverk, men i hovedsak vil det bli varer fra andre leverandører, som House Doctor, Nicolas Vahè, Nordal og mange flere. Den bitte lille julebutikken vil nå bare være åpen når det er butikkmedarbeidere til stede, og man kan betale med kontant i Den bitte lille julebutikken, eller dra kortet inne i bakeributikken. Den bitte lille julebutikken er en del av Tonstad Bakeri og et lite utvalg av varene vil du alltid finne inne i bakeributikken.

Åpningstidene til Den bitte lille julebutikken vil være onsdager og lørdager frem til jul, f.o.m. 8.november til 31.desember.

Åpningstidene vil bli:
Onsdager: kl.12.00-15.00
Lørdager: kl.10.00-15.00
(Men følg med om det kommer endringer!)

Det er også mulighet for å åpne på etterspørsel, hvis butikkbetjeningen i bakeributikken er ledige, kan de åpne Den bitte lille julebutikken utenom disse tidene.

Ingen kommentarer: