onsdag 13. januar 2010

GLUTENFRITT, MELKEFRITT OG EGGFRITT!

Mange i dag trenger ofte varer som er "spesiallaget".
Glutenallergi, melkeallergi og eggallergi er noe vi som bakeri er oppmerksomme på i forhold til våre kunder. Ofte får vi spørsmål om hvilke varer som er glutenfrie, uten melk og uten egg.

I dag finner du en oversikt på dette i vårt utsalg
(samt etter hvert hos våre samarbeidsbedrifter; Sinnes Joker, LIVI Tonstad Kolonial og Sirekroks Landhandel.)

Oversikten gir deg informasjon om hvilke produkt som er uten hva, men strekker ikke denne til vil du få mer informasjon ved å spørre en av våre ansatte på bakeriet.
Som et aktivt bakeri med stor produksjon av glutenvarer hver dag har vi ikke mulighet eller kapasitet til å produsere glutenfrie varer selv. De produktene som i utgangspunktet er uten gluten, som kransekaker og marengs, kan inneholde spor av mel da de blir laget i samme lokale som glutenvarene.
Derfor har vi valgt å kjøpe glutenfrie varer fra Gjestal Konditori i Sandnes som produserer bare glutenfri bakst. Varene blir da kjøpt frosne og blir oppbevart på frys hos oss. Det varierer hvilke varer vi får fra dem ettersom de selv har stor pågang. Hvilke varer som er inne hos oss vil vi opplyse om i butikkutsalget vårt.
De varene som Gjestal Konditori leverer er i utgangspunktet ulike typer brød, rundstykker, baguetter, hamburger- og pølsebrød, pizzabunner, boller og skoleboller, kaker, julebrød med mer! Men til vanlig vil vi bare ta inn brød og eventuelt baguetter/rundstykker og hamburger-/pølsebrød med mindre andre ting er høyt etterspurt!
Har du som kunde noen ønsker eller tilbakemeldinger på dette, ta gjerne kontakt på telefon, 38370122 eller mail, bagaren@online.no så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer: